Творча зустріч «Нові тенденції розвитку в сучасній хореографії»

03.12.2022 в рамках проекту «Мрій, Надихайся, Дій!» в Київському університеті імені Бориса Грінченка на кафедрі хореографії відбулась творча зустріч «Нові тенденції розвитку в сучасній хореографії» з майстрами спорту з художньої гімнастики, викладачами хореографічних дисциплін, балетмейстерами-постановниками, керівниками зразкового колективу сучасного танцю «Альтаїр» міста Бровари, членами Національної хореографічної спілки України, учасницями танцювального проекту  «Танцюють всі» Іриною Павлічковою та Юлією Волонцевич.
Викладачі хореографічних дисциплін разом зі студентами 1-го та 2-го курсів активно доєднались до цікавого майстер-класу. Свіжий подих нового погляду на сучасне танцювальне мистецтво надало поштовх творчим ідеям.
Студенти продемонстрували неабияку підготовку та майстерність, що приємно вразило керівників колективу «Альтаїр». Підготовлена достойна зміна підтримає естафету успіху і виведе сучасне хореографічне мистецтво України на ще вищий рівень майстерності.
Висловлюємо щиру вдячність талановитим та чарівним викладачам Ірині Павлічковій та Юлії Волонцевич за цікаву та продуктивну роботу.
Бажаємо нових звершень та проектів.
Зустріч відбулась завдяки завідувачу кафедри хореографії Людмилі Михайлівні Андрощук, доценту кафедри хореографії Вірі Андріївні Синєок та викладачу кафедри хореографії Калієвському Костянтину Васильовичу.

Відео майстер-класу можна подивитись за посиланням