Засідання Ради роботодавців кафедри хореографії

23 лютого 2024 року відбулось організаційне засідання Ради роботодавців кафедри хореографії Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

Були присутні члени ради: Терешенко Н.В., Черненко М.О., Васірук С.О., Тарасенко Н.Б., Трачук О.Б., Карась А.Г., Нестерова Т.М., Романова Т.В. Також до засідання приєднались завідувач кафедри хореографії Андрощук Л.М., доцент кафедри хореографії Синєок В.А. та викладач кафедри хореографії Калієвський К.В.

На початку засідання Віра Андріївна представила план роботи ради роботодавців з кафедрою хореографії. Учасники були проінформовані про основні заходи, організаторами або співорганізаторами яких планує бути кафедра. Це: співорганізація Майстер класу з основ стилізації українського народно-сценічного танцю на базі Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені Павла Вірського та організація Дня відкритих дверей кафедри хореографії в березні; організація наукової конференції кафедри і Міжнародного конкурсу молодих балетмейстерів «Dance Generation» та співорганізація у проведенні Міжнародного фестивалю-конкурсу танцю народів світу «Веселкова Терпсихора» в квітні; організація та проведення звітного концерту кафедри хореографії та співорганізація у проведенні відкритого фестивалю-конкурсу народної хореографії «З Танцем у Серці» і обласного відбіркового туру VІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського в травні; організація та проведення підготовчих курсів для абітурієнтів щодо вступу на спеціальність 024 «Хореографія» в травні-червні; організація вступної кампанії для абітурієнтів бакалаврату та співорганізація у проведенні обласного фольклорно-етнографічного фестивалю «Ржищівський вінок» у липні; організація вступної кампанії для абітурієнтів магістратури в серпні; співорганізація у проведенні обласного фестивалю сучасної хореографії «Дзиґа» (Київська область)в жовтні; співорганізація у проведенні Міжнародного фестивалю народного танцю «КОЛО» в листопаді; співорганізація у проведенні звітних концертів колективів в грудні. Крім того протягом року була запропонована наступна робота: семінари та практикуми з різних видів і стилів хореографічного мистецтва; обмін досвідом, теоретичним матеріалом, практичними навичками; відкриті заняття для керівників колективів; проведення роботодавцями майстер-класів та лекцій для здобувачів вищої освіти спеціальності 024 «Хореографія» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка; підписання договорів про співпрацю; проведення занять в аматорських хореографічних колективах студентами університету; створення хореографічних постановок на вихованцях колективів; долучення студентів до концертних виступів в спільних програмах аматорських колективів культурних та мистецьких заходів Київщини.

Людмила Михайлівна подякувала членам ради за активну участь та сприяння в акредитації ОПП магістратури в 2023 році, повідомила про нововведення в навчальну програму, основаних на зауваженнях зокрема роботодавців, та ще раз проговорила про профорієнтаційні заходи, які плануються на 2024 календарний рік.

Співпраця ради роботодавців з кафедрою хореографії є головною складовою продуктивного навчального процесу, оскільки тільки спільними зусиллями можливо досягти найкращого результату.

02232024_1.jpg

02232024_2.jpg

02232024_3.jpg

02232024_4.jpg

щ02232024_5.jpg