Процишина Ольга

Процишина_Ольга.jpgВикладач кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистетцва і хореографії Київського столичного університету імені Бориса Грінченка, викладач вокалу музичної школи «Академія солістів Оксани Маліцької».

 

Закінчила аспірантуру за спеціальністю 011 Освітні, педагогічні науки, галузь знань 01 Освіта/Педагогіка у Київському університеті імені Бориса Грінченка (2023 р.). Авторка близько 20-ти наукових публікацій в українських та зарубіжних провідних наукових та фахових виданнях, постійна учасниця всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій.

Авторка та виконавиця авторських пісень під псевдонімом DOLENKA: «Заплету любов», «Відкривай серце», «Дотик», «Прийди» та інші, які входять у плейлисти української сучасної музики на різноманітних стрімінгових сервісах. Виступила із сольним концертом «А в дарунок – життя» (смт. Мізоч, Рівненська область, 2015 р.) та презентувала сольну програму в рамках регіонального мистецького проєкту «Свій талант дарую тобі Україно» (м. Здолбунів, Рівненська область, 2015 р.).

Взяла участь у постановці містичного мюзиклу «Одна ніч» (автор та режисер Денис Дикий, за мотивами повісті М.Гоголя «Ніч напередодні Івана Купала»), прем’єра відбулась у культурному центрі «Краків» (м. Київ, 2016 р.). На молодіжному театральному фестивалі, що проходив у Київському молодому театрі була нагороджена дипломом «За майстерне акторське втілення ролі Одарки» (м. Київ, 2017 р.).

Переможниця Міжнародного музичного фестивалю «MUSIC.UA.WAR» (м. Київ, 2023 р.), лауреат Відкритого патріотичного фестивалю-конкурсу «Народ – герой герої появляє» (м. Київ, 2023 р.), Всеукраїнського вокального конкурсу «Незабутня Квітка Цісик» (м. Львів, 2021 р.), Міжнародного конкурсу вокалістів «Rivne Vocal Premieres» (м. Рівне, 2020 р.), Міжнародного фестивалю-конкурсу «Все починається з любові» (м. Київ, 2016 р.), Міжнародного фестивалю «Дюк Шоу» (м. Одеса, 2016 р.) та багатьох інших конкурсів і фестивалів.

Навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка – це час досягнення цілей і втілення мрій, час професійного зростання і набуття позитивного життєвого досвіду, час цікавих знайомств, яскравих мистецьких подій, занурення в безмежний світ освіти та науки, час нестандартних завдань і креативних рішень, час викликів і особистих перемог, час зустрічі однодумців, друзів і кохання! Це час коли вчишся бути кращою версією себе, і розумієш ким хочеш стати в майбутньому, щоб прожити життя так як бажаєш!

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Факультету музичного мистетцва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка, учасниця та організаторка наукових заходів Наукового товариства Факультету та Університету.

Членкиня громадської організації «Українська жіноча варта» (з 2022 р.).