Міжнародна діяльність кафедри академічного та естрадного вокалу за 2021 рік

Міжнародні майстер-класи:

Сохань М.О. Майстер-класи на Міжнародному планері «Театральні експедиції спадщина козацтва». Теми: «Перформативні мистецтва в сучасному театрі», «Архетипи акторської поведінки на сцені», «Значення психологічного жесту та тригера для формування ролі майбутнього актора» (Польща, Україна, Литва, Латвія, Іспанія. Липень і Серпень, 2021).

Підписання міжнародного договору про співпрацю:

Тбіліська державна консерваторія імені Вано Сараджишвілі (Грузія) та Інститут мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка 01.08.2021  (Мережко Ю.В., доцент кафедри).

 

Участь Міжнародних конкурсах викладачів КАЕВ:

Гасанов Р.Г. огли особистаГран-прі в категорії вокально-інструментальні ансамблі. 10-22 вересня 2021 року в Міжнародному музичному конкурсі CA NOVA (м. Туреччина)

Кириленко Я.О. Гран-прі у І Міжнародному конкурсі навчальних, методичних і творчих робіт «Ca Music» Туреччина  навчальний посібник «Теоретичні та практичні засади диригентської підготовки» (23.11.2021 – 03.12.2021).

Підвищення кваліфікації:

  • Чернета Т.О. Стажування за програмою «Music as Heritage: an Interdisciplinary Approach in Theory and Practice» Літнього університету Центрально-Європейського університету, Будапешт, Угорщина (2021, 1 кредит ЄКТС),
  • Чернета Т.О. Стажування за програмою «Introduction to the Principles of Servant Leadership» організації CO-SERVE International (США) (2021, 4 тижні)/
  • Лєвіт Д.А., Петрикова О.П., Юрченко С.С. ІІ Міжнародна програма підвищення кваліфікації керівників закладів освіти і науки, а також педагогічних та науково-педагогічних працівників «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу», 12 серпня-12 жовтня 2021 року. International Historical Biographical Institute (Dubai - New York – Rome – Jerusalem - Beijing). 180 годин, 6 кредитів. (зараховано як фахове).

Міжнародна діяльність (грант):

Чернета Т.О. Співпраця з Центрально-Європейським університетом (Будапешт, Угорщина). Отримання міжнародного гранту Вишеградського фонду у партнерстві із Фондом «Forum for Folk Art Foundation» (Будапешт, Угорщина), Університетом філософа Костянтина в Нітрі (Словаччина), музичною організацією Nouvelle Prague (Чехія), Центром культури і мистецтва Ада Сарі в м. Старий Сонч (Польща). Проєкт – «Літній курс – Управління загальною музичною спадщиною в країнах Вишеградської групи та Східного партнерства» (ID 22110201) (координатор проєкту від Університету).

2. Чернета Т.О. Подання індивідуального гранту на міжнародну програму для музикантів «i-Portunus mobility support», лютий 2021  (Заявка №2021021317110400000100007939).

3. Сохань М.О. Подання індивідуального гранту «Musical performance project Qui reus est» у Вроцлавський театральний фестиваль – грант на розвиток талановитої молоді за сприяння української діаспори в Польщі 2021. Польща (в очікуванні результату з 12.01.2022).

          

Cертифікати НПП B2 з іноземних мов

Сбітнєва О.Ф. Закінчила магістратуру Державного закладу «Луганський національний університет імені Тараса Шевченка» (спеціальність «Філологія. Германські мови та літератури (переклад включно). Мова і література (англійська)». Диплом М21 № 022637 від 18.02.2021, який має рівень В2 відповідно до Загальноєвропейської рекомендації з мовної освіти з мов країн Європейського Союзу.