III «VOCAL SEASONS»

6-7 травня 2023 року відбувся III Всеукраїнський двотуровий Фестиваль-конкурс вокального мистецтва Vocal Seasons (з міжнародною участю), організаторами якого є старші викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу Світлана Гмиріна (директор Фестивалю-конкурсу) та Тетяна Ланіна (співорганізатор Фестивалю-конкурсу).

На сцені концертної зали Київського університету імені Бориса Грінченка виступили 102 конкурсанти – юні та молоді таланти з різних міст України (Київ, Луцьк, Харків, Одеса, Чернігів, Вінниця, Білгород-Дністровський, Бориспіль, Бровари, Ірпінь та інших), Польщі та Канади.

Учасників оцінювало висококваліфіковане, досвідчене журі, в складі якого були провідні діячі вокального мистецтва та педагоги.

Сергій Юрченко – заслужений артист України, соліст Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних сил України, доцентом кафедри академічного та естрадного вокалу (голова журі);

Віктор Тетеря – народний артист України, професор кафедри академічного та естрадного вокалу;

Оксана Петрикова – заслужена діячка мистецтв України, доцент, доцент кафедри академічного та естрадного вокалу;

Олена Заверуха – кандидат мистецтвознавства, доцент, завідувачка кафедри академічного та естрадного вокалу;

Світлана Гмиріна – старший викладач кафедри академічного та естрадного вокалу;

Тетяна Ланіна – старший викладач кафедри академічного та естрадного вокалу.

Виступи учасників були представлені у номінаціях: академічний спів, естрадний, джазовий, народний, вокальні ансамблі, хори у вікових категоріях від 6 років і старше.

Фестиваль-конкурс проходив у трьох форматах: очно, наживо та дистанційно.

В організації та проведенні конкурсу брали участь викладачі кафедри: Лєвіт Дмитро, Світлана Точкова (дизайн і відеографіка), Анастасія Гузь (складання play-листів), Ольга Процишина (адміністратор); здобувачі першого (бакалаврського) рівня освіти – Роман Стукало, Михайло Пособілов (адміністратор сцени), Гринчевська Каріна, Мельник Катерина (ведучі); працівник Факультету музичного мистецтва і хореографії Коновалов Микита (звукорежисер).

Переможці отримали дипломи та пам’ятні подарунки, а співаки вікової категорії 20-30+ отримали подарунковий сертифікат на знижку на навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Положення