Концертна програма «Крутосхили високого звучання» Юлії Трофименко та Ольги Лісайчук в рамках мистецького проєкту «Обрані мистецтвом співу» соціальних проєктів «З Києвом і для Києва» та «Музична вітальня в музеї»

0506

23.05.2024 року у Меморіальному музеї-квартирі В.С. Косенка кафедра академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського столичного  університету імені Бориса Грінченка представила яскравих вихованиць класу доцента, заслуженої діячки мистецтв України Оксани Петрикової, здобувачок першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти спеціальності «Музичне мистецтво» ОПП Сольний спів Юлію Трофименко та Ольгу Лісайчук з концертною програмою «Крутосхили високого звучання» в рамках мистецького проєкту «Обрані мистецтвом співу» соціальних проєктів «З Києвом і для Києва» та «Музична вітальня в музеї»

Місія сучасного викладача – зацікавити, виховати чуття художнього стилю та прагнення розвиватися і через призму власних досліджень і ризиків віднайти своє унікальне звучання. Саме для реалізації такої шляхетної мети кафедрою академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії  Київського столичного університету імені Бориса Грінченка започатковано мистецький проєкт «Обрані мистецтвом співу», що дійсно став невід’ємною складовою соціальних проєктів Університету «Музична вітальня в музеї» та «З Києвом і для Києва»!

У концертній програмі взяли участь викладачі кафедр академічного та естрадного вокалу, інструментально – виконавської майстерності, здобувачі першого та другого рівнів вищої освіти та випускники Факультету музичного мистецтва і хореографії:

заслужені діячі мистецтв України Оксана Петрикова, Тимур Полянський, лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів Микола Красавін; студенти класів Петрикової О.П., Малахової М.О., Стрельченко К.М., Василевич М.О.: Юлія Трофименко, Ольга Лісайчук, Яна Харенко, Маргарита Таран, Назарій Нечесний, Діана Вакарчук, Христина Марчишин, Богдан Сокольчук, Ян Чекерис, Віталій Годований, Богдан Грищук

Концертмейстери: Олена Кунаєва, Оксана Бичкова

Літературне слово:  Яна Харенко

Слухачі із захопленням слухали твори українських та зарубіжних композиторів М. Лисенка, Д. Перголезі, Й.С. Баха, В. Моцарта. Ф. Шуберта, А. Дворжака, Ф. Чілеа, К. Дебюссі, М. Лисенка, Е. Доги, О. Білаша, А. Кос-Анатольського, В. Кирейка, Г. Банарюка, В. Нагорного, Д. Гіллелспі, А. Жобіна, Т. Петриненка, Б. Янівського, І. Шамо, Т. Полянського; українські народні пісні в обробках: М. Лисенка, С. Людкевича.

Тішимось  здобутками наших вихованців, бачимо результати їх плідної праці та самовідданості. Бажаємо в майбутньому натхнення, творчої реалізації, великих концертних майданчиків! Bravo!

Координатори проєкту: Олена Заверуха, Дмитро Лєвіт, Володимир Мудрик

Автор та режисер проєкту Оксана Петрикова

097777

030505222

02050602221005062024

01 0805068888
   

 

05 06 2024 1