«Melodia Sentimental» мистецького проєкту «Обрані мистецтвом співу»

Афіша Косенко 17.05.23 1 1

17.05.2023 року у Меморіальному музеї – квартирі В. С. Косенка відбувся концерт «Melodia Sentimental» мистецького проєкту «Обрані мистецтвом співу» кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії в рамках соціальних проєктів «Музична вітальня в музеї» та «З Києвом і для Києва».

У концерті брали участь:

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 4 курсу – Трофименко Юлія та Кобзаренко Юрій, які представили широкий репертуар творів різних епох і жанрів.

Викладачі кафедр академічного та естрадного вокалу, інструментально-виконавської майстерності, здобувачі та випускники Факультету музичного мистецтва і хореографії:

заслужена діячка мистецтв України Оксана Петрикова, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Цимбал, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Катерина Цимбал, Павло Шепета, Маргарита Малахова, Анна Медведчук;

Студенти класів: Петрикової О.П., Макарової Е.В., Цимбала С.В., Малахової М.О.: Ольга Лісайчук, Мирослава Заболотна, Антон Пузатко, Влад Ковальчук, Олександра Майсак, Катерина Накоп’юк.

Інструментальний жанр гідно представив київський композитор Павло Шепета. В неперевершеному виконанні Сергія Цимбала та Павла Шепети відбулася прем’єра інструментально-джазової композиції «Силует».

Концерт «Melodia Sentimental» – незабутній музичний досвід для виконавців. Концертну програму було побудовано за принципом контрасту, що надало можливість представити різноманітні жанри та стилі музики.

Концертмейстери: Олена Кунаєва, Наталія Охрименко.

Літературне слово: Яна Харенко, Олександра Груєва.

Координатори проекту: Олена Заверуха, Дмитро Лєвіт, Володимир Мудрик.

Автор та режисер проекту: Оксана Петрикова.