Мистецький проєкт «Обрані мистецтвом співу»

Афіша Косенко 18.05.23 1

18.05.23 року в Меморіальному музеї-квартирі В.С. Косенка відбувся магістерський мистецький проєкт «Обрані мистецтвом співу» у рамках соціального проєкту «З Києвом і для Києва» відбувся сольний концерт здобувачки другого (магістерського) рівня вищої освіти Оксани Гермаш «Amore della mia Vita». 

Магістрантка першого року навчання Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка Оксана Гермаш класу старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Леонтієвої Софії Леонідівни, яскраво представила сольний концерт «Amore della mia Vita», який відбувся на високому професійному рівні (концертмейстер – Шепеленко Ганна Борисівна).

До концертної програми увійшли твори зарубіжних та українських композиторів. У концерті взяли участь здобувачі І, ІІ та ІV курсів класу старшого викладача С. Л. Леонтієвої: Каріна Аксьонова, Анна Бовкун, Діана Оладько, Олена Терещенко та випускниця Валентина Матюхіна. 

Координатори проєкту: Олена Заверуха, Дмитро Лєвіт, Володимир Мудрик;

режисер концертної програми – Софія Леонтієва;

автор проєкту – Оксана Петрикова. 

Відеоверсію розміщено на YouTube каналі кафедри академічного та естрадного вокалу, переглянути концертну програму можна за посиланням