З0 березня 2023 року відбулась дистанційна творча зустріч з учнями старших класів Павлоградської школи мистецтв, яку провели викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії

imgonline-com-ua-CompressBySize-WbyrvkPyK6eZv.jpgЗ0 березня 2023 року відбулась дистанційна творча зустріч з учнями старших класів Павлоградської школи мистецтв, яку провели викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка: к. пед. н., доцент Мережко Ю.В., Процишина О.Ю., Марченко К.О., Савченко Ю.О. Під час заходу спікери поділилися зі слухачами про переваги навчання у Київському університеті імені Бориса Грінченка на спеціальності «Музичне мистецтво» (Сольний спів), розкрили особливості навчання студентів академічного та естрадного напрямку, висвітлили вокально-ансамблеву діяльність на кафедрі академічного та естрадного вокалу та окреслили умови вступу у ВЗО.

Запрошеними гостями заходу стали канд. пед. н., доцент кафедри інструментально-виконавської майстерності, Малахова М.О., яка представила інформацію щодо вступу на освітньо-професійну програму «Музичне мистецтво» (фортепіано), (оркестрові: струнні, ударні, народні, духові) та старший викладач кафедри образотворчого мистецтва факультету образотворчого мистецтва і дизайну, Гунька А.М., яка розповіла про специфіку навчання за освітньо-професійною програмою «Образотворче мистецтво».

Творча зустріч супроводжувалася презентацією з демонстрацією фрагментів виступів зіркових випускників, відео-кліпів вокальних ансамблів: «Face2Face» (керівник: Ланіна Т.О.) «Intrada» (керівник: Савченко Ю.В.), театралізованих вистав тощо. Наприкінці зустрічі викладач Павлоградської школи мистецтв, Оболонська Н.О. подякувала за натхненні та цікаві доповіді спікерів.

Відеозапис дистанційної творчої зустрічі можна подивитися за посиланням: 

 

 

imgonline-com-ua-CompressBySize-IuOv5qoZaMlw9IhO.jpg