До Всесвітнього дня вітань!

23.11.2022 року до Всесвітнього дня вітань у Меморіальному музеї-квартирі В. С. Косенка кафедра академічного та естрадного вокалу представила 11-ту концертну програму «Вокальні вітання» у рамках мистецьких проєктів «З Києвом і для Києва» та «Музичні зустрічі у музеї Косенка».
У проєкті взяли участь: Народний артист України Віктор Тетеря, заслужена діячка мистецтв України Оксана Петрикова, заслужений артист естрадного мистецтва України Сергій Цимбал, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів Шепета, Ірина Антіпіна, Олена Кунаєва.
Студенти класів Тетері В.М., Петрикової О.П.,Макарової Е.В., Цимбала С.В.: Софія Перекупенко, Ольга Лісайчук, Юлія Сергійчик, Юрій Кобзаренко, Максим Опанащук, Владислав Ковальчук.
Концертмейстери: Юлія Балджи, Ірина Антіпіна, Олена Кунаєва, Наталія Охріменко, Павло Шепета.
У натхненному виконанні прозвучали твори: Е. де Куртіса, Ж. Бізе, К. Дебюсі, В. Гомес, П. Москаньї, К. Дорхем, Дж. Мендел, Т. Жобім, К. Дорхем, Е. Віла-Лобос, Д. Бортнянського, С. Гулака-Артемовського, В. Косенка, Г. Майборода, І. Шамо, а також обробки українських народних пісень М. Лисенка.
Відбулась прем’єра пісні «Душа», музика П. Шепети, вірші М. Жайворона, присвячена Андрію Кудінову, який загинув захищаючи Україну у травні 2022 р. у виконанні Павла Шепети, Сергія Цимбала, Катерини Цимбал і Оксани Петрикової.
До проєкту долучилися викладачі дружньої кафедри інструментально-виконавської майстерності К.О. Цимбал, С.В. Цимбал.
Слухачі із захватом сприймали виступи студентів та їх викладачів. Директор Меморіального музею-квартири В. Косенка Володимир Григорович Мудрик подякував за багаторічну плідну працю, популяризацію творів В. Косенка, та висловив надію про подальшу плідну творчу співпрацю. .
Ведуча: Яна Харенко
Відеозабезпечення: Дмитро Лєвіт

Координатори проєкту: Олена Заверуха, Дмитро Лєвіт, Володимир Мудрик
Автор та режисер проєкту: Оксана Петрикова