Профорієнтаційний захід викладачів зі студентами Богуславського гуманітарного фахового коледжу ім. І.С.Нечуй-Левицького

   28.04.2021 р. на платформі Hangouts meet відбулася онлайн-зустріч зі студентами Богуславського гуманітарного фахового коледжу ім. І. С. Нечуй-Левицького, у процесі якої відбулася презентація університету викладачами кафедри академічного та естрадного вокалу: Світайло С. В., Чернетою Т. О., Петриковою О. П. та викладачем кафедри музикознавства та музичної освіти Ходоровською І. М.

   Під час зустрічі було презентовано університет як столичний багатопрофільний освітній заклад,  який належить громаді міста і входить у топ-десятку найкращих вишів Києва. Висвітлено освітньо-професійні програми «Музичне мистецтво», «Сольний спів», за якими готуються майбутні фахівці, названо профільні дисципліни; ознайомлено з якісним професорсько-викладацьким складом кафедри, названо творчі колективи, які працюють на кафедрі, звернено увагу на наукову та профорієнтаційну роботу, яка проводиться в інституті, детально названо умови вступу на перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівні вищої освіти.

   «Родзинкою» заходу став анонс концерту класу доцента, заслуженого діяча мистецтв України Оксани Петрикової в рамках мистецького проєкту кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв «Обрані мистецтвом співу». В кінці зустрічі викладачі відповіли на запитання абітурієнтів та записали їх контактні телефони для запрошення на День відкритих дверей кафедри.