Профорієнтаційний захід у Рівненському музичному фаховому коледжі (27.04.2021)

Снимок_экрана_47.png27 квітня 2021 року викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка Сбітнєва О.Ф., Закалюжна О.Б., Єздакова Ю.Ю. провели профорієнтаційний захід у Відокремленому структурному підрозділі «Рівненський музичний фаховий коледж Рівненського державного гуманітарного університету».
В рамках профорієнтаційної роботи було проведено онлайн-зустріч «Творчі зустрічі у віртуальній реальності» зі студентами IV курсу відділу хорового диригування, які отримали інформацію про Київський університет імені Бориса Грінченка, його структуру та конкретно про Інститут мистецтв.
Також була надана інформація про умови вступу на спеціальності «Музичне мистецтво» та «Музичне мистецтво (Сольний спів)».На завершення презентації було продемонстровано фрагменти виконання вокального репертуару студентами Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.
В процесі зустрічі студенти отримали відповіді на поставлені питання та обмінялися контактними даними. Наприкінці онлайн зустрічі виступила Литвинова Ольга Анатоліївна, завідувач відділом хорового диригування, яка подякувала за інформативну зустріч та чудову презентацію, підготовлену викладачами кафедри академічного та естрадного вокалу.

Снимок_экрана_16-min.png

Снимок_экрана_24-min.png

Снимок_экрана_37-min.png