13-14 квітня 2019 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся I Всеукраїнський Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «VOCAL SEASONS»

 

41 copy42 copy_copy
44 copy45 copy
Метою проведення Фестивалю-конкурсу була популяризація вокального мистецтва, зокрема вокальної музики: академічного, естрадного, джазового  та народного напряму; активізація творчого потенціалу молоді та підтримка талановитих учнів та студентів.

Учасники Фестивалю-конкурсу змагалися у таких номінаціях: академічний, естрадний, джазовий та народний спів. Вікові категорії включали як молодших конкурсантів, так і дорослих учасників. У Фестивалі - конкурсі взяли участь і  вокальні колективи (ансамблі). Понад 280 учасників змагалися у різних номінаціях та вікових категоріях. За результатами виступів учасники Фестивалю-конкурсу були визначені переможці, які отримали дипломи та кубки.

Організаторами проведення  I Всеукраїнського Фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Vocal seasons» стали:

Бацак К.Ю., директор Інституту мистецтв, кандидат історичних наук, доцент; Жильцов О. Б., проректор з науково-методичної та навчальної роботи, кандидат педагогічних наук, доцент;Кондратенко Г. Г., заступник директора з науково-педагогічної та творчої роботи, кандидат педагогічних наук, доцент; старші викладачі кафедри естрадного та академічного вокалу: Гмиріна С.В., Ланіна Т.О., Рум’янцева С.В., Шенгеля Н. О.;  Лєвіт Д.А., кандидат філософських наук, доцент кафедри; Мережко Ю.В., завідувач кафедри естрадного та академічного вокалу Інституту мистецтв, кандидат педагогічних наук, доцент.

Щиро вітаємо переможців і усіх учасників  I Всеукраїнського Фестивалю-конкурсу вокального мистецтва «Vocal seasons», який став справжнім святом мистецтва, краси і творчості!

.be&fbclid=IwAR3P6dR3AAcf261EAm8JdWllVQwOj-mfMQKOiDMl9giPeZyX_V4jfdUtgVA" target="_blank" data-saferedirecturl="https://www.google.com/url?q=https://www.youtube.com/watch?v%3DaxOeB73S_wE%26feature%3Dyoutu.be%26fbclid%3DIwAR3P6dR3AAcf261EAm8JdWllVQwOj-mfMQKOiDMl9giPeZyX_V4jfdUtgVA&source=gmail&ust=1558509955968000&usg=AFQjCNFBqok5judBCv7viI5gAlilUcOETA" style="color: #1155cc;">https://www.youtube.com/watch?v=axOeB73S_wE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3P6dR3AAcf261EAm8JdWllVQwOj-mfMQKOiDMl9giPeZyX_V4jfdUtgVA