Профорієнтаційних захід та МАЙСТЕР-КЛАС МАЕСТРО Олега Марцинківського

99 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy 

           18.03.2019 р.  в музичному училищі імені Миколи Лисенка (м. Полтава) відбувся профорієнтаційних захід та МАЙСТЕР-КЛАС МАЕСТРО Олега Марцинківського, народного артиста України, професора  кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.                                                         

           У заході взяли участь викладачі та студенти спеціальності «Музичне мистецтво», спеціалізацій: «Спів», «Хорове диригування», а також викладачі дитячих музичних шкіл та шкіл мистецтв м. Полтави.

          На заході була присутня заступник Директора Департаменту культури і туризму Полтавської ОДА Удовиченко Ірина Анатоліївна та представники ЗМІ.

Під час профорієнтаційної презентації діяльності кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка були роздані рекламні буклети майбутнім абітурієнтам.

         У фіналі всі учасники заходу виконали Духовний гімн України «Боже великий, єдиний», на сл. О. Кониського, муз. М. Лисенка, в обробці Олега Марцинківського. По завершенню заходу О. О. Марцинківським було проведено  індивідуальні консультації для бажаючих.