Концерт класу ст. викл. Яковенко В.Г. в Університетському коледжі

IMG-10bca2cb5d53bed7e9b5c79c88b7aa76-V copy
 
2 квітня 2018 року в  концертній залі Університетського коледжу відбувся концерт "Весняне бельканто", старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу, відмінника освіти України, Яковенко В. Г. та її незмінного акомпоніатора Антипіної І.В. Із класу Віри Григорівни вийшло чимало знаменитих вокалістів,  деякі із них і зараз дають концерти за кордоном та в Києві у різноманітних концертих залах й залах філармоній. 
В концерті взяли участь студенти Інституту мистецтв: Баглай Дар'я, Коваліцька Анастасія, Россіхіна Марина, які дарували слухачам не тільки свої сольні номери, але ще й співали дуетом та тріо. У концерті прозвучали твори як українських композиторів, так і твори зарубіжних та вітчизняних композиторів: В.А. Моцарта, Дж. Верді, Кл. Дебюсі,  Ф. Лоу, М. Римського-Корсакова та ін.

   Наприкінці заходу завідувач кафедри академічного та естрадного вокалу, канд.пед.н., Мережко Ю.В. ознайомила студентів 3-4 курсів циклової комісії музики і хореографії Університетського коледжу з умовами вступу в Інститут мистецтв, перевагами навчання та освітніми програмами, за якими буде відбуватися освітній процес. Викладачі та студенти Університетського коледжу затамувавши подих "поринули у світ чарівної краси звуків" та із зацікавленістю слухали як музичну, так і теоретичну частину заходу.