Вітаємо переможців!

 
 

31 березня 2018 року у м. Київ відбувся другий тур  І Всеукраїнського конкурсу вокалістів та виконавців на струнних та народних інструментах «Нове обличчя».

У номінації «Вокал» взяли участь студенти ІV-VІ курсів Інституту мистецтв. Диплом І ступеня та сертифікат на участь у заключному гала-концерті конкурсу, який відбудеться 3 травня 2018 р. у приміщенні Національного будинку органної та камерної музики України отримали Гринчук Катерина та Федоров Владислав (дует), клас Заслуженого артиста України, доцента кафедри академічного та естрадного вокалу В.М. Тетері, концертмейстер, кандидат мистецтвознавства, доцент​​ кафедри академічного та естрадного вокалу Т.Б. Каблова.

Дипломом ІІІ ступеня нагороджено Царинюк Дар’ю, клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу С.Л. Леонтієвої, концертмейстер Г.Б. Шепеленко.

Дипломи ІV ступеня отримали Бабійчук ВікторіяМатюхіна Валентина, клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу С.Л. Леонтієвої, концертмейстер Г.Б. Шепеленко; Руденко ТамараКарпенко Катерина, яка отримала сертифікат на проходження майстер-класу із Заслуженою артисткою України Марією Ліпінською, клас викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Т.О. Киченко, концертмейстер, кандидат педагогічних наук Н.М. Юдзіонок.