Майстер-клас проф. кафедри Марцинківського О.О.

11 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy

7 грудня 2017 року, до урочистостей з нагоди Дня Університету Народним артистом України, професором кафедри академічного та естрадного вокалу Олегом Олександровичем Марцинківським  був проведений майстер-клас «Вокальна судія»для студентів та викладачів вузу.

У процесі майстер-класу Олег Марцинківський продемонстрував дихальні вправи та розспівки зі студентами, активно долучив до участі в творчому процесі всіх присутніх,  вразив власною вокально-виконавською майстерністю.

Умовно майстер-клас був поділений на роботу над технічною та художньо-змістовною складовими заняття з постановки голосу. Зі студенткою V курсу спеціальності «Музичне мистецтво» Поліною Алєксєєвою професор продемонстрував роботу над дихальними вправами, використовуючи власну методику розвитку співацького голосу, а зі студентом IV курсу Орестом БушакомОлег Олександрович показав роботу над художнім змістом твору Е. Гріга «Ich Liebe Dich».

У власному виконанні Народного артиста та під фортепіанний супровід Антіпіної Ірини Василівни, концертмейстера кафедри, прозвучали вокальні твори Н. Валенте і Е. Тальяферр «Passіone», В. Гріг «Ave Maria» та романс на сл. С.Галябарда «Я люблю тільки вас», музику до якого написав сам Олег  Марцинківський.

 222 copy