Концерт у рамках мистецького проекту «Музичні зустрічі в музеї Косенка (27.11.2017 р.)

DSC 8351_500x262

27 листопада 2007 року в Квартирі-музеї В. Косенка відбувся другий концерт у рамках мистецького проекту «Музичні зустрічі в музеї Косенка» за участю викладачів і студентів кафедр  академічного  та естрадного вокалу та інструментально-виконавської майстерності Інституту мистецтв.

У програмі  концерту звучала камерна вокальна та інструментальна музика від епохи раннього класицизму («Орфей та Евридіка» К. Глюка), української класики (С. Гулак-Артемовський, М. Лисенко) до композиторів сучасності (О. Білаш, М. Жербін, Б. Фільц, В. Полянський, Т. Полянський), та, звичайно ж, твори самого Віктора Косенка.

Натхненно і поетично прозвучали твори у виконанні викладача кафедри інструментально-виконавської майстерності Т.О. Киричук та ансамблю скрипалів (під керівництвом викл. кафедри інструментально-виконавської майстерності М.О. Василевич), ліричні виступи студентів III-VI курсів спеціальностей «Музичне мистецтво», «Музичне мистецтво» (Сольний спів): М. Левчишиної (клас доц. О.П. Петрикової), К. Карпенко, І. Зайцевої, Ю. Іщук (клас викл. Т.О. Киченко), К. Гринчук (клас доц. В.М. Тетері). Спалахом гумору та артистизму став дует «Ой, я знаю, що гріх маю» у виконанні Д. Терещенко та В. Бабійчук (клас  ст. викл. С.Л. Леонтієвої).

Родзинками концерту стали виступи вокального ансамблю під керівництвом Т.О. Киченко та тріо у складі  О.П. Петрикової, Т. Кулі та Б. Карпука під неперевершений авторський акомпанемент професора кафедри Т.В. Полянського,  які заворожили публіку своїм виконанням.

Як завжди, вражали своєю майстерністю наші досвічені концертмейстери: Шепеленко Г.Б., Сивопляс Л.І., Каблова Т.Б., Юдзіонок Н.О., Балджи Ю.А.

         Коментарі та цікаві факти з життя В. Косенка, представлені ведучою, кандидатом мистецтвознавства та доцентом кафедри Т.Б. Кабловою  додали вечору незабутньої атмосфери та затишності. У гостей та співпрацівників музею під керівництвом В.Г. Мудрика залишилися приємні враження, задоволеність та очікування на продовження творчих зустрічей!

04 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy   03 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy