Відбувся творчий вечір «Чарівна музика лунає»

 

01 copy

29 листопада 2017 року в Концертній залі Інституту мистецтв відбувся творчий вечір «Чарівна музика лунає» лауреатів міжнародних конкурсів, старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Софії Леонідівни Леонтієвої та концертмейстера, старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу Ганни Борисівни Шепеленко. Концерт був присвячений 5-річчю спільної музично-педагогічної праці, яка розпочалася саме в Київському університеті імені Бориса Грінченка, а також 35-літтю концертної діяльності. Досвід Софії Леонтієвої та Ганни Шепеленко багатий на численні виступи на концертних і театральних сценах України та закордоном.

На творчому вечорі артисти зачарували слухачів високопрофесійним, довершеним співом та грою на музичних інструментах. У концерті виступили студенти класу старшого викладача С. Л. Леонтієвої Дар’я Царинюк та Вікторія Бабійчук – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів, студентки VI  курсу. Також взяли участь випускниці, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів – Анастасія Шило і Тамара Давлатова. Гостями концерту стали викладач кафедри інструментально-виконавської майстерності – Марта Василевич (скрипка), старший викладач кафедри інструментально-виконавської майстерності – Лідія Сахарова (домра) та доцент кафедри академічного та естрадного вокалу, заслужений діяч мистецтв України – Оксана Петрикова (сопрано). Відзначимо милозвучний дует Софії Леонтієвої та доцента кафедри академічного та естрадного вокалу, заслуженого артиста України – Віктора Тетері.

На святі музики прозвучали твори зарубіжних композиторів-класиків: Дж. Пуччіні, А. Бабаджаняна, Ф. Легара, Ж. Оффенбаха, Дж. Гершвіна, Й. Штрауса, Л. Ардіті, В. Монті, українських композиторів-піснярів: О. Білаша, В. Михайлюка, Г. Крупника, Н. Петраша, а також М. Стецюка, О. Матійка та Б. Фільц.

Ведучою, сценаристом та організатором творчого вечора була студентка V курсу – Ольга Максимюк під керівництвом режисера, старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалу – Дениса Дикого.

Концертну залу прикрашало барвисте осіннє листя, панувала тепла, дружня атмосфера, артисти дарували свою творчість та любов, а глядачі відповідали гарячими, щирими оплесками.

99 copy 999
9999 4