Творчий вечір Заслуженого артиста України Сергія Юрченка

 

v vv vvvv
24 жовтня 2017 року в Центральному Будинку Офіцерів ЗСУ відбувся творчий вечір Заслуженого артиста України Сергія Юрченка, соліста Ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, доцента кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка.  "Натхнення піснею", - саме таку назву отримав цей концерт, тому що, як було зазначено під час виступу, пісня завжди надихає як виконавця, так і слухача на світлі, теплі почуття, добрі, шляхетні вчинки, надихає на Любов ... .
 Творчий вечір був присвячений низці ювілейних дат у житті С. Юрченка: 30 років після повернення зі служби в армії, 20 років після закінчення консерваторії, 15 років роботи в Ансамблі пісні і танцю ЗСУ, і найголовніше - Золотий Ювілей з Дня народження! 
В концерті прозвучали твори світових та українських авторів, а також авторські твори самого Ювіляра. Прозвучала і романтична лірика, і материнсько-батьківська тематика, і пісні патріотичного характеру,  жартівливі пісні. Творчий вечір  відбувався в супроводі оркестру та хору Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України, під керівництвом Заслуженого діяча мистецтв України, Дмитра Антонюка. В концерті також брали участь піаніст, композитор Ігор Мамушев,  солісти ансамблю, лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів: Маргарита Мелешко, Аліна Башкіна, Юлія Олійник. Завдячуючи високому професіоналізму всього колективу Ансамблю та надзвичайно теплому прийому глядачів, концерт залишив приємні враження та, безумовно, надихнув усіх присутніх на позитивний настрій.