Майстер-клас ст.викладача Ланіної Т.О. (31.10.2017 р., м. Маріуполь)

4
З 31 жовтня по 1 листопада 2017 р. у  м. Маріуполь пройшла Всеукраїнська конференція викладачів спеціалізованих шкіл естетичного виховання І-ІІ рівнів акредитації та викладачів ВНЗ мистецького спрямування III-V рівнів акредитації. 
В рамках конференції відбувся майстер-клас старшого викладача кафедри академічного та естрадного вокалуЛаніної Тетяни Олександрівни. 
Учасники конференції мали можливість не тільки побачити роботу викладача зі студентом IV курсу Інституту мистецтв, спеціальності "Музичне мистецтво", професійного спрямування  „Сольний спів”, Валерієм Мирошниченко, але й мали змогу взяти безпосередню участь у творчому процесі майстер-класу на тему „Принципи роботи викладача вокалу в сучасних умовах, як важлива складова реалізації особистісно-орієнтованої моделі навчання на заняттях з естрадного співу”. Всі учасники майстер-класу  змогли в інтерактивному форматі спробувати нові методи удосконалення співацького голосу запропоновані Т.О.Ланіною та отримали методичні поради щодо подолань вокальних труднощів під час співу та психологічних зажимів. 
1 copy 2 copy_copy_copy_copy 5 copy

12 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy