Мистецький проект «Мала філармонія». Шоу зіркових перевтілень «New star» (11.05.17 р.)

 

00 copy_copy_copy_copy

   11 травня в рамках проекту «Мала філармонія» на сцені концертної зали Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка  відбулося шоу зіркових перевтілень «New star».

Студенти кафедри академічного та естрадного вокалу вперше спробували свої сили у складному та водночас дуже цікавому жанрі перевтілення, наслідування образу. Під керівництвом  режисера Дениса Дикого студенти Каріна Іванова, Михайло Письменний, Єлизавета Крашеннiкова, Вікторія Данилко та Руслана Компанець створили образи неперевершених зірок світової естради. На розсуд глядачів та поважних членів журі були представлені образи зарубіжних та українських виконавців: Cher, Louis Armstrong, Земфіра, Тіна Кароль та Тетяна Овсієнко. Студенти продемонстрували акторське перевтілення, відтворили виконавську манеру обраного образу. Слід відмітити високий рівень професіоналізму ведучої Тетяни Кулі, яка трималась, як справжня зірка.

Яскраве шоу доповнювало сценографічне вирішення, яке нагадувало «шоколадну обгортку» або «живі» дзеркала.

Після кожного номеру журі у складі викладачів кафедри академічного та естрадного вокалу – Тетяни Ланіної, Дмитра Лєвіта, Світлани Гмиріної та Віктора Тетері, висловлювали свою думку та надавали учасникам шоу професійні рекомендації. Одночасно глядачі мали змогу проголосувати за фаворита  у соціальній мережі «Facebook». Свою прихильність члени журі віддали Михайлові Письменному, який втілив образ Louis Armstrong. Експертами було відзначено його харизму, акторську майстерність та яскраву манеру співу. Глядачі ж обрали переможцем – Каріну Іванову (Cher).

Шоу «New star» складалось з двох блоків. У другому – студенти Оксана Лисицька, Катерина Панчишко, Анастасія Хілько, Лідія Штеренберг та Надія Аракелян  продовжили дарувати глядачам світові хіти.

Атмосфера свята, високий рівень професіоналізму та взаємна підтримка, – ось як можна охарактеризувати цю подію! Шоу «New star» надихає студентів та викладачів на нові експерименти, бо справжнє мистецтво – це завжди пошук.

 

 

Вітаємо Каріну та Михайла з перемогою, а режисера Дениса Дикого – з успіхом!

02 copy_copy_copy 03 copy

04 copy