Профорієнтаційний захід в Київському коледжі культури і мистецтва.

unnamed copy_copy_copy_copy

28.03.17 р. в Київському коледжі культури і мистецтва було проведено профорієнтаційний захід старшим викладачем кафедри академічного та естрадного вокалу Макаровою Е.В. та концертмейстром Охріменко Н.О. Під час зустрічі випускники коледжу були ознайомлені з умовами вступу та навчання в Київському університеті імені Бориса Грінченка (спеціальність "Музичне мистецтво") та отримали  буклети з інформацією про Інститут мистецтв. На концерті, який було проведено за участю студентів класу ст.викладача Макарової Е.В., звучали українські народні пісні, арії з опер українських та зарубіжних композиторів. 
Дирекція, викладацький колектив коледжу висловили подяку викладачам університету за високий професійний рівень підготовки студентів та  сподівання на подальшу творчу співпрацю.
03 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy 04 copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy 333 copy_copy