Установча конференція з виробничої (асистентської) безвідривної практики для здобувачів 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти.

28 вересня 2023 року відбулася установча конференція з виробничої (асистентської) безвідривної практики для здобувачів 2 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми 025.00.02 «Сольний спів» Київського університету імені Бориса Грінченка.
Мета виробничої практики (асистентської / безвідривної) є залучення магістрантів-практикантів до творчого процесу в класі сольного співу (естрадного та академічного) в ЗВО, прищеплення їм професійних умінь індивідуальної педагогічної й дослідницької роботи в галузі викладання вокалу, сприяння засвоєнню ними ключових практичних навичок, необхідних для успішної викладацької діяльності.

Базою практики є заклади вищої освіти, які готують фахівців зі спеціальності «Музичне мистецтво», освітньо-професійної програми «Сольний спів». Основною базою є кафедра академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка. Завдання, що передбачені програмою асистентської практики магістрантів, виконуються ними на базі академічних груп студентів І-ІV курсу.

На установчій конференції здобувачі отримали інформацію також і щодо заповнення звітної документації по проходженню практики. Сподіваємося, що нашим практикантам вистачить здобутих під час навчання знань, вмінь та навичок, щоб успішно виконати усі завдання виробничої практики в умовах війни із росією!