Установча конференція з виробничої (дослідницької) практики для здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти

20 листопада 2023 року відбулася установча конференція з виробничої (дослідницької) практики для здобувачів 1 курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми 025.00.02 Сольний спів Київського університету імені Бориса Грінченка, керівник практики Сбітнєва О.Ф., канд.пед.наук, доц.кафедри.

Метою практики є набуття і розширення студентами професійних компетентностей, необхідних для майбутньої самостійної педагогічної та дослідницької діяльності в галузі мистецтвознавства і вокальної педагогіки.

Цьогоріч базами для проведення практики було визначено дві установи: Центральний державний архів-музей літератури і мистецтва України та Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого.

Практичні завдання, що передбачені програмами виробничої (дослідницької) практики магістрантів, виконуються ними безпосередньо на базах в очному та онлайн форматах.

За час проходження практики здобувачі ознайомляться з історією, структурою та функціями Архіву-музею, особливостями роботи читального залу, архівними інформаційно-пошуковими сервісами та відвідують виставкову галерею, а також ознайомляться з інформаційними ресурсами бібліотеки, з системою каталогів і картотек, з принципом роботи відділу електронної бібліотеки, освоять алгоритми пошуку бібліографічних записів в електронних каталогах та базах даних.

IMG-c4b268245a33d7c849abe7f1dc5521fa-V.jpg