Проходження виробничої (дослідницької) практики здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти у 2023 р.

З 20 листопада 2023 р. проходила виробнича (дослідницька) практика (керівник канд.пед.наук, доц. Сбітнєва О.Ф.) здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 025 «Музичне мистецтво», ОПП 025.00.02 «Сольний спів»,  кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка.  Базами для проведення практики були дві установи: Центральний державний архів-музей літератури і мистецтва України та Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого.  

 За час проходження практики здобувачі ознайомилися з історією, структурою та функціями Архіву-музею, особливостями роботи читального залу, архівними інформаційно-пошуковими сервісами та відвідали виставкову галерею, а також ознайомилися з інформаційними ресурсами бібліотеки, з системою каталогів і картотек, з принципом роботи відділу електронної бібліотеки, освоїли алгоритми пошуку бібліографічних записів в електронних каталогах та базах даних.

Бажаємо магістрантам Київського університету імені Бориса Грінченка успіхів у виконанні практичних завдань та приємних вражень від знайомства з Центральним державним архівом-музеєм літератури і мистецтва України  та Національною бібліотекою України імені Ярослава Мудрого!