Майстер-клас з вокалу Тетері Віктора Михайловича, Народного артиста України, професора кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка

20 квітня 2023 року в межах проведення Всеукраїнського конкурсу вокалізів «Камертон» в музичному коледжі ім.С.С. Гулака-Артемовського в м.Черкаси відбувся майстер-клас з вокалу голови журі конкурсу, Народного артиста України, професора кафедри академічного та естрадного вокалу Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка Тетері Віктора Михайловича.

В рамках майстер-класу була представлена концертна програма у виконанні Віктора Тетері у супроводі  концертмейстера кафедри лауреата Всеукраїнського конкурсу Юлії Балджи.

Після концертної програми був проведений майстер-клас зі студентами музичного коледжу та учнями музичних шкіл м. Черкаси.

В процесі проведення майстер-класу увага акцентувалась на правильне дихання, дикцію, динаміку, стилістичні особливості, художній образ творів як основні та важливі складові, які повинен культивувати в собі кожен починаючий виконавець і майбутній артист-вокаліст.

 

Посилання на перегляд:

Частина 1

Часина 2