Виїзне заняття на базі Факультету мистецтв НПУ ім. М.П. Драгоманова (24.02.2020)

0303KAEV copy
 
24 лютого 2020 р. відбулося виїзне заняття з навчальної дисципліни: "Методика викладання сольного співу"  зі студентами III курсу спеціальності "Музичне мистецтво" (Сольний спів) на базі Факультету мистецтв Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова. Студенти-вокалісти Інституту мистецтв мали можливість відвідати майстер-клас народної артистки України, солістки Національної опери України ім. Т.Г. Шевченка, Нагорної О. В.  на  на тему: "Методи і прийоми роботи над розвитком вокально-виконавської техніки студентів закладів вищої освіти" та ознайомитися з вокальною методикою славетної співачки.
На заході Ольга Василівна продемонструвала розспівки на різні види вокальної техніки, надала методичні поради щодо їх використання з різними типами співацьких голосів, озвучила шляхи подолання недоліків у співаків-початківців та продемонструвала фрагменти практичної роботи з розучування вокальних творів зі студентами.
Наприкінці заходу О.В. Нагорна відповіла на питання слухачів та поділилися власним досвідом роботи з нечисто інтонуючими студентами та дала методичні поради щодо охорони та гігієни співацького голосу.