24 лютого о 16:00 вистава «Кассандра»

Шановні друзі, у нас є чудова нагода запросити вас 24 лютого о 16:00 до Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка (бул. І. Шамо 18/2), до нас у гості їде Кассандра, тобто студентський театр Чернівецького обласного коледжу мистецтв ім. С. Воробкевича з виставою «Кассандра» на чолі з режисером та художнім керівником Ганною Шевченко – лауреатом та дипломантом численних міжнародних театральних фестивалів та конкурсів.

Кияни вже вкотре знайомляться з творчістю Ганни Шевченко: під час фестивалю «День Театру-2017» у травні місяці на сцені театру «Золоті ворота» відбулась авторська вистава «Хто ти Єво?», а також на сценічному читанні п’єси «Колискова для Дена» (драматург Г. Шевченко) під час фестивалю «Тиждень 8» у листопаді цього ж року. До речі, читання було підготовлено студентами Театральної майстерні Інституту мистецтв Університету Грінченка.

Ось і сьогодні Театральна майстерня у арт-намірі «ДІЯлог» (автор Денис Дикий) створює творчий дієвий діалог з молодшими колегами, надаючи можливість популяризувати справжній український театр, виразну сучасну режисури та видатну драматичну поему Лесі Українки, яка лишила в історії неповторне явище світової літератури і водночас філософську думку закладену в п’єсі «Кассандра».

Тож чекаємо на вас 24 лютого о 16:00 – вхід вільний.

 

 

13022018 500x707