Засідання наукової творчо-дослідної лабораторії «Бельканто»

17 грудня 2021 року відбулося  планове онлайн-засідання лабораторії «Бельканто», присвячене ювілею Бориса Грінченка  на тему: «Педагогічні принципи Бориса Грінченка в сучасній освіті».

У засіданні взяли участь члени НТДЛ «Бельканто» й викладачі кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв. Виступили:  студентка 4 курсу ОПП Сольний спів Болгова Ангеліна  (науковий керівник Світайло С.В.) з доповіддю на тему «Педагогічні погляди Бориса Грінченка»; студентка 3 курсу ОПП Сольний спів Єрьоменко Валерія (науковий керівник Сбітнєва О.Ф.) висвітлила «Цікаві факти з життя Бориса Грінченка»; студентка 1 курсу ОПП Сольний спів Терещенко Олена (науковий керівник Чернета Т.О.)  з доповіддю на тему «Життєві і педагогічні принципи Бориса Грінченка (на прикладі біографії)». 

В обговоренні доповідей брали участь викладачі й студенти. У їхніх виступах наголошувалося на необхідності творчо переосмислювати педагогічну спадщину Бориса Грінченка, упроваджувати його педагогічні принципи в освітній процес, враховуючи при цьому новітні умови, засоби, можливості і перспективи цієї сфери діяльності.