Спільний вебінар кафедри музикознавства та музичної освіти Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка та циклової комісії музики і хореографії Фахового коледжу «Універсум»

10.11.2023 року відбувся спільний вебінар кафедри музикознавства та музичної освіти Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка та циклової комісії музики і хореографії Фахового коледжу «Універсум» на тему «Розвиток духовного досвіду молодших бакалаврів на основі розуміння творів музичного мистецтва».

Мета заходу – на засадах аксіологічного підходу узагальнити та визначити пріоритетні напрями розвитку духовного досвіду молодших бакалаврів у процесі осягнення і розуміння творів мистецтва, що входять до освітньої програми.

Відкрила захід Олексюк Ольга Миколаївна - доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри музикознавства та музичної освіти Факультету музичного мистецтва. Із доповіддю виступив професор кафедри Опанасюк О.П. - доктор мистецтвознавства, доцент.

Серед інших доповідачів виступили викладачі циклової комісії музики і хореографії Фахового коледжу"Універсум" Кифенко А.М., Куцан О.Г., Теряєва Л.А., Романова Т.В. 

v1.jpg

v2.jpg

v3.jpg

v4.jpg