СПІВПРАЦЯ КАФЕДРИ ХОРЕОГРАФІЇ З ТАНЦЮВАЛЬНОЮ СТУДІЄЮ LUNA (м.Київ) (2)

image_6483441.jpg16.10.2023 року в Київському університеті імені Бориса Грінченка за ініціативи завідувача кафедри хореографії, кандидата педагогічних наук, доцента Людмили Андрощук для студентів спеціальності 024 Хореографія Dance Studio Luna проведено низку заходів:

- Лекція  Вікторії Павленко, засновниці Dance Studio Luna, молодіжної ГО Peace Love Unity, організатора Dance Monsters Fest та Proka4 Dance Fest, а також Evolution Dance «Мотивація та стратегія еволюції педагога в танцювальній індустрії. Як сформувати план свого розвитку, що робити для популяризації себе та формування статусу»

- Майстер-клас CONTEMPORARY Валерії Кувалдіної, топ-педагога Dance Studio Luna викладача contemporary, improvisation, екс-учасниці української команди: Nesemos’, режисера-постановника спектаклю «Відчуваю. Думаю. Дію», судді всеукраїнських чемпіонатів, організатор танцювальних батлів, перформансів, танцювальної терапії для дорослих, танцювальних вечорів з імпровізації під живу музику, тренера професійної дитячої команди “Moonrise”.

-Майстер-клас CHOREOGRAPHY  Нікіти Кобильчука, професійного танцівника, хореографа, педагога і судді багатьох всеукраїнських чемпіонатів, тренера команди-чемпіона PɅRɅDOX (TOP-3 WOD UKRAINE 2023), засновника єдиної в світі команди з фаєр-денсу X-Limit FireDance Crew, трикратного чемпіона України та майстра спорту з черлідингу. Працював із такими артистами як Ed Sheeran, MONATIK, GROSU, "Воплі Відоплясова", Khayat, ShayRi, Dilla Dank та інші. Працював  в таких проєктах як "Голос країни", "Дізель Шоу", "Ігри талантів", "Хіт Конвеєр", "ДНК", премія "Українська пісня року".

Найактивніші студенти отримали футболки з логотипом однієї з найуспішніших  танцювальних студій столиці Luna, яка налічує 1200 учасників.

Під час творчої зустрічі підписано договір про проходження практики  на базі  DSL  студентами спеціальності Хореографія, визначено вектори подальшої співпраці кафедри хореографії  Київського університету імені Бориса Грінченка та танцювальної студії Luna.

imgonline-com-ua-CompressBySize-1EhrSqte74n45x.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-qIOAK66Nyc6rRFH.jpg

image_67192577.jpg

image_67193089.jpg

image_67199233.jpg

image_67206913.jpg

image_67212545.jpg

image_67219201.jpg

image_67234049.jpg