Танцювальний табір «Mriya Dance Camp»

Танцювальний табір «Mriya Dance Camp»

D1.jpgD2.jpg

D3.jpg

З 19 по 21 травня відбувся творчий, танцювальний проект під назвою «Mriya Dance Camp».

Благодійна організація «Мрія» створила танцювальний табір для дітей та молоді, з метою відбору молодих артистів до нового складу команди для участі в Міжнародному фестивалі «World Culture Dance Festival».

Хореографами проекту стали викладачі кафедри Хореографії Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка.

В перший день проекту було проведено три кардинально різні за стилями класи, але надзвичайно надихаючі. Взаємна творча робота хореографів та учасників табору створила надихаючу атмосферу та наповнила всіх позитивними емоціями.

Майстер-клас з вакінгу провела викладач кафедри Хореографії Ксенія Купрій.

imgonline-com-ua-CompressBySize-xYBtyIxsmAVjYeW.jpg

Майстер-клас з бального танцю провела викладач Хореографії Ліна Бородій. Попрацювала з емоційним наповненням на основі танців «Ча-ча-ча» і «Самба».

imgonline-com-ua-CompressBySize-5FoelkHaSqZs0I.jpg

Викладач кафедри хореографії Анна Єліна познайомила учасників табору з українським народно-сценічним танцем. Вивчила з учнями основні танцювальні рухи та дала можливість відкрити власне емоційне наповнення.

imgonline-com-ua-CompressBySize-pisHA2wHcCp4bm.jpg

Другий день табору розпочався з майстер-класу викладача кафедри Хореографії Анни Хмельової з модерн-джаз танцю.

imgonline-com-ua-CompressBySize-EImf0734SV2HChDV.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-sU6f6nH3Ifz.jpg

Сизоненко Андрій Борисович провів майстер-клас з фольк-модерну. Познайомив учасники табору із нескінченними варіантами синтезу українського танцю та основними принципами модерн хореографії.

imgonline-com-ua-CompressBySize-atXrKiJByhX3.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-m7Qpwmbs1N0w.jpg

Після обіду пройшло ще два майстер-класи від викладачів кафедри Хореографії Богдани Буркало – контемпорарі та Анни Єліної – імпровізація.

imgonline-com-ua-CompressBySize-wUEsQzlRCTYUXIRw.jpg

D14.jpg

Третій день підсумовуючи команда «Мрія» провела кастинг для відбору танцівників в проект. Членами комісії кастингу стали Ксенія Купрій та Анна Єліна. Також, викладач кафедри Хореографії Катерина Лук`яненко провела клас з модерн-джаз танцю.

imgonline-com-ua-CompressBySize-06EfNmcPORg.jpg

imgonline-com-ua-CompressBySize-lVbRn7xZKq.jpg

В проекті взяли участь діти та молодь від 14 до 35 років, також, яскравими танцівниками табору були студенти 1 та 5 курсу спеціальності «Хореографія» Київського університету імені Бориса Грінченка.

Програма табору була насичена та наповнена позитивними емоціями. Велика кількість учасників успішно пройшли кастинг та планують їхати на Міжнародний конкурс.

D17.jpg