«Pro Fest» Обирай успішне майбутнє

02 лютого 2024 року в навчальному корпусі №1 відбувся профорієнтаційний захід для абітурієнтів – «День відкритих дверей» Київського столичного університету імені Бориса Грінченка.

В актовій залі майбутні здобувачі вищої освіти мали змогу подивитись презентацію факультетів, освітніх програм, почули покрокову інструкцію проректора Олексія Жильцова та побачити виступи студентів. В невеликій концертній програмі взяли участь виконавці хореографічного колективу «Либідь» навчальної лабораторії виконавської майстерності Факультету музичного мистецтва і хореографії. Було виконано одну музично-хореографічну композицію «I feel good» (соліст – Костянтин Примаченко) та одну вокально-хореографічну композицію «Соколята» (солістка – Яна Харенко) (керівники-постановники – викладач кафедри хореографії Калієвський К.В. та доцент кафедри хореографії, заслужена артистка України Синєок В.А.). Також відбулась прем’єрна постановка студентки 2 курсу кафедри хореографії Діани Івкіної «Крила сповіді».

Майбутніх студентів було настільки багато, що актова зала не змогла вмістити в себе усіх учасників, тому захід повторили двічі.

В хореографічній залі було проведено бесіду з абітурієнтами. Презентували освітню програму та відповідали на запитання молоді Людмила Андрощук – доцент кафедри хореографії, кандидат мистецтвознавства, завідувачка кафедрою хореографії та Анна Хмельова – викладач кафедри хореографії.

Чекаємо бажаючих доєднатися до дружнього творчого колективу на наступному заході «Дня відкритих дверей» кафедри хореографії, який відбудеться в актовій залі навчального корпусу №1 30 березня 2024 року.

Рухаємось далі та пропагуємо рідне українське національне хореографічне мистецтво.

Покликання на статтю в facebook:

https://facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02UeiqsGtrgKKfZjgpW3WyywCHZwsXRTnLmSUv4fM61BiXGSd88jRmDHMZD5NBUKivl&id=100010986580078

Покликання на виступи: