Міжнародний фестиваль-конкурс «КОЛО»

04 листопада 2023 року хореографічний колектив «Либідь» навчальної лабораторії виконавської майстерності Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка взяв участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «КОЛО» в місті Бровари. Організатори – Управління культури, сім’ї та молоді Броварської міської ради Броварського району Київської області, Київський обласний осередок Національної хореографічної спілки України та Міський Культурний центр «Прометей».

У фестивалі-конкурсі взяли участь 24 хореографічні колективи з Києва та Київської області. Продемонстровано 60 танцювальних композиції народно-сценічного танцю, фольку та стилізації народного танцю.

На даному конкурсі колектив виборов два перших місця за номери «Кумасі» та «Родинний оберіг». Не дивлячись на повітряну тривогу, день був насичений яскравими враженнями від виступів інших колективів та позитивними емоціями від демонстрації власної майстерності. В конкурсі взяли участь студенти кафедри хореографії 1, 2 та 3 курсів.

Рухаємось далі та пропагуємо рідне українське національне хореографічне мистецтво.

Покликання на статтю в facebook:

https://www.facebook.com/100010986580078/posts/pfbid02Jjnk1SrEq8UqcCzAvC965N9TZAgwKybWB6XKvixn9ycv4WhWtgmwUk5NsV3A7TFKl/

Покликання на виступи 04 листопада 2023 року:

SDG 17 min