Благодійні виступи в підтримку ЗСУ

Наше мистецтво живе завдяки ЗСУ та всім хто боронить рідну землю від загарбника. Ми вдячні нашим Збройним силам України за невтомну відданість та безупинний захист наших територій та наших людей. Ми прагнемо підтримати наших хлопців та дівчат і бути культурним тилом для наших військових. Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з радістю беруть участь у проєктах в підтримку ЗСУ та присвячують свою творчістю нашим Героям. Дякуючи запрошенням волонтерських організацій, наші студенти можуть ділитися мистецтвом та підтримувати українців.

Викладачі кафедри хореографії та здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП Хореографія брали участь у різних благодійних заходах,  аукціонах, концертах та університецьких проєктах присвячених Збройним Силам України.

На виступах були представлені такі номери, як: «Сила української душі» (пост. Анна Єліна, викладач кафедри хореографії, вик. Аміна Полухіна, Олександра Лещенко, здобувачі 4 курсу ), «Вона окупована» (пост. Жанна Новіцька, студентка 3 курсу, вик. студенти 3 курсу), «Спокій» (постановка студентів 4 курсу Софії Борцової, Софії Глущенко та Вікторії Дишлюк, вик. студенти 4 курсу). Також, студенти поділилися своєю творчістю та створили концертні номери в колаборації із здобувачами вищої освіти ОП Сольний спів та Інструментальне виконавство.

https://www.instagram.com/reel/CyLqsXQtf0j/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==