Участь команди «Мрія» у Міжнародному фестивалі «World Cultural Dance Festival 2023»

Влітку 2023 року танцювальна команда "Мрія" повторно відвідала Корею та представила український танець на міжнародній арені. Наші танцівники посіли друге місце на Міжнародному танцювальному фестивалі "World Cultural Dance Festival 2023". Постановником танцювальної композиції "Revival" стала Анна Єліна, викладач кафедри хореографії Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка. Виконували танцювальну композицію танцівники з усієї України, а також абітурієнти, що вступали у Київський університет імені Бориса Грінченка.

 

Танцювальний номер розкривав синергію двох сторін українського народу: жіночу ніжність, віру, внутрішню красу та чоловічу силу, мужність та сміливість у захисті нашої держави. "Непереможна енергія народжується, коли поєднуються дві стихії і перемога України в єднанні нашого народу" - цю ідею презентувала команда в своїй композиції. 

 

Також, команда взяла участь у церемонії відкриття та закриття World Camp 2023, захід налічував більше десяти тисяч глядачів.

Після завершення Міжнародного табору команда "Мрія" разом з хореографом відвідала різні міста Кореї та показали, як нову, так і минулорічну танцювальну композицію "Літати знову".

 

Повернувшись в Україну, танцівники разом із музичним гуртом "Рідні" виступили з власною концертною програмою в Вінниці на творчому фестивалі «Покоління незламних» та представили ще одну нову композицію в сучасному стилі "Мрійники", над якою хореограф і танцівник працювали два місяці.

Команда створює свої проєкти з метою висвітлення різнобарв’я та самобутності української культури та підтримки кожного українця, де б він зараз не був.

Слава Україні!