Виступ Театру танцю «Грін» на міжнародній арені «Circus Circus festival 2023. Best of the world»

Театр танцю «Грін» у складі викладачів кафедри хореографії (Оксани Купрій та Анни Єліної) та здобувачів 4 курсу першого (бакалаврського) рівня вищої освіти ОП «Хореографія» Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка (Софії Дзюбак, Віолетти Мазур, Аміни Полухіної, Жанни Георгіци) показав чотири хореографічні номери на видовищному шоу, сповненому адреналіну та захопливих виступів артистів з усього світу (Чехії, Італії, Іспанії, Бразилії та Кенії) - Міжнародному фестивалі-конкурсі «Circus Circus festival 2023». Творчий фестиваль відбувся 14 жовтня у місті Прага, Чехія. Президент фестивалю Артур Кайзер. https://cirkusfestival.cz/

 

В суддівській комісії фестивалю були актор Ян Пршеучіл, Олдріх Кайзер, Тьєрі Аутрілья програмний директор Мулен Руж, Юджин Чаплін кінорежисер і документаліст.

В якості запрошеного колективу, студенти та викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у відкритті та закритті фестивалю, а також виконали композицію разом із відомою чеською співчкою Ніколою Дуріковою. Також, презентували власну композицію в стилі waacking.

https://www.instagram.com/reel/CyiwnMuN9eC/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Театр танцю «Грін» отримав запрошення від артистів та членів журі різних країн до виступу у майбутніх фестивалях та шоу-програмах Європи. Викладачі кафедри хореографії та здобувачі вищої освіти ОП Хореографія готові до творчої співпраці та культурного обміну.