«Веселкова Терпсихора»

5 червня 2023 року хореографічний колектив «Либідь» навчальної лабораторії виконавської майстерності Факультету музичного мистецтва і хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка взяв участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі танцю народів світу «Веселкова Терпсихора», організатором якого виступала Національна хореографічна спілка України на чолі з Героєм України, Національною легендою України Мирославом Михайловичем Вантухом.

Зразкові та народні колективи з усієї України та з-за кордону долучилися до мистецького проекту, який ще раз довів незламність народного хореографічного фронту. Представлені номери хореографічним колективом «Либідь» отримали найпочесніші відзнаки, а саме 1 місце та Гран-прі.

Керівники колективу Костянтин Калієвський та Віра Синєок доклали неймовірних зусиль в розвиток танцювальної майстерності студентів 1 курсу та їх патріотичному вихованню, що стало запорукою потужних якісних досягнень здобувачів вищої освіти одного з кращих університетів незалежної України.

Покликання на виступ 5 червня 2023 року:

https://youtu.be/S7C-l8YFz24

https://youtu.be/aPnzvkf5PIs

Покликання на виступ 6 червня 2023 року:

https://youtu.be/ej_0NpfPvVg

https://youtu.be/9pQppCQHE5Q

SDG 17 min