Здобувачі першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 024 «Хореографія» відвідали 2 балетні постановки «Легенда про вічне кохання. / Далеко по сусідству» в Київському академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва

З метою виховання естетики хореографічного смаку студентів, 16 березня 2023 року здобувачі першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 024 «Хореографія» відвідали 2 балетні постановки «Легенда про вічне кохання. / Далеко по сусідству» в Київському академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва.
Колективний похід в театр був організований співробітниками кафедри хореографії Вірою Синєок та Костянтином Калієвським. Також була присутня завідувач кафедри хореографії Людмила Андрощук.
Емоційне піднесення, отримане після перегляду хореографічних вистав, надихнуло студентів на пошук нових ідей для створення своїх творчих робіт. Відвідування подібних заходів сприяє творчому зростанню, розширює кордони розуміння мистецьких творів. Такі «культурні» походи є запорукою гармонійного розвитку творчої особистості.