STOP WAR IN UKRAINЕ поезія і танець

9.11.2022 відбулася прем’єра творчого проєкту студентів 3 курсу спеціальності «Хореографія» Київського університету імені Бориса Грінченка з курсу «Мистецтво балетмейстера».
Викладач - Людмила Андрощук.
Проєкт створено до Дня української писемності та мови (9 листопада 2022) на основі віршів українських поетів.
Проєкт створено студентами в умовах війни в Україні, коли обмежені ресурси (без світла, води, тепла, Інтернету і т.д.) відсутня можливість працювати в аудиторіях Університету, коли повітряні тривоги "розривають" простір України. Це черговий заклик зупинити агресію росії проти України і українського народу.
Культура і мистецтво - це маркер національної ідентичності. Ми - УКРАЇНЦІ: сильні, незламні, унікальні, з тисячолітньою історією. Ми повинні пронести нашу національну ідентичність крізь буревій війни і розправити крила.
Збройні сили України дають нам можливість творити навіть в такі складні часи. Це єдиний бар'єр, який стримує зло, що прагне знищити українську ідентичність і дає нам можливість творити.
Ми зобов'язані всіма силами допомагати їм.
Переглянути відео проєкту можна за посиланням 


Монтаж відео – студенти 3 курсу спеціальності 024 Хореографія Софія Гусєва, Олександра Лещенко, Катерина Шмагіна. Дизайн афіші – Дар’я Лопушняк.
Віримо в перемогу!
Слава Україні!