Участь аспірантів та магістрантів кафедри хореографії в конференції "Хореографічна культура-мистецькі виміри"

10.11.2022 року відбулась ХV Всеукраїнська науково-практична конференція молодих вчених, аспірантів та студентів «ХОРЕОГРАФІЧНА КУЛЬТУРА – МИСТЕЦЬКІ ВИМІРИ» організована науковим гуртком кафедри режисури факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка. В конференції взяли участь здобувачі вищої освіти з Львова, Києва, Бердянська, Одеси, Бродів, Вінниці, Херсону, Харкова та ін. міст України (організатор конференції – доцент кафедри режисури та хореографії ЛНУ імені Івана Франка Олександр Плахотнюк).
Кафедру хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка представляли викладач кафедри, аспірант ЛНУ імені Івана Франка Костянтин Калієвський, магістранти 1 року навчання Дар’я Шадріна та Катерина Бєлявська. Костянтин Калієвський представив доповідь на тему «Проблеми збереження українського народного танцю в аматорських хореографічних колективах Київської області».
Виступи магістрантів були пов’язані з тематикою кваліфікаційних робіт. Катерина Бєлявська презентувала результати власного дослідження на тему «Вплив сноведінь на життя та професійну діяльність хореографа». Дар’я Шадріна доповідала на тему «Еволюція хореографічного мистецтва Стародавньої Греції».
За результатами роботи конференції буде опубліковано збірка матеріалів. Дякуємо організаторам за запрошення та за високий рівень організації конференції!