На кафедрі хореографії проведено онлайн-семінари щодо дотримання принципів академічної доброчесності для здобувачів вищої освіти

Впродовж жовтня 2022 року на кафедрі хореографії проведено низку онлайн-семінарів щодо дотримання принципів академічної доброчесності для здобувачів першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти.
Зокрема проведено семінар в межах вивчення дисципліни «Університетські студії: Я – студент» для здобувачів першого курсу спеціальності 024 Хореографія (викладач – кандидат педагогічних наук, доцент, завідувачка кафедри хореографії Людмила Андрощук).

Зі студентами 3 курсу ОР Бакалавр та 1 курсу ОР Магістр проведено семінари «Дотримання принципів академічної доброчесності при підготовці курсових та кваліфікаційних робіт», в рамках яких ознайомлено здобувачів вищої освіти з
Основними Принципами академічної доброчесності та правилами їх дотримання при підготовці курсових та кваліфікаційних робіт (організатор – Андрощук Л. М.).

В ході зустрічей студенти ознайомилися з Положенням про академічну доброчесність науково-педагогічних, наукових, педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, з методичними рекомендаціями щодо написання курсових робіт та вимогами щодо підготовки кваліфікаційних робіт.
Студентам 1 курсу ОР Бакалавр та 1 курсу ОР Магістр було запропоновано підписати декларацію про академічну доброчесність студента Київського університету імені Бориса Грінченка.

доброчесність_1.JPGдоброчесність_2.JPG