Зустріч здобувачів ОП «Хореографія» з відомою українською танцівницею, хореографом, режисером Яною Цибульською

IMG_9953.jpg
30 жовтня 2022 відбулася творча зустріч здобувачів ОП «Хореографія» з відомою українською танцівницею, хореографом, режисером Яною Цибульською. 
Яна навчалася в Київському університеті імені Бориса Грінченка Кафедра хореографії Київського університету імені Бориса Грінченка за спеціалізацією "Сучасна хореографія". Вона була у складі першого нашого набору та отримала диплом магістра з відзнакою.  
Яна вже під час навчання відзначалася працьовитістю, талантом, харизмою. Вона вдало поєднувала навчання з роботою, що привело її до успіху в професії. 

IMG_9952.jpg

 
Яна брала участь у багатьох шоу-програмах: "Танцюють всі 8", виступала на Міс Україна 2017, "Голос країни", "Голос діти", на врученні Національної премії Yuna 2014-2017, М1, Зірка шоу "Танці з зірками". Music Awards 2015-2017, Притула-шоу "Вар'яти". Яна співпрацювала в якості хореографа, танцівниці та режисера із зірками естради: Потапом та Настею Каменських, Дмитром Монатіком, Наталею Могилевською, Dzidzio та ін. 
Вона є універсальною танцівницею, але улюблені стилі: jazz, modern-jazz, hip-hop, contemporary, hills-dance.
Творча зустріч зі студентами в стінах рідного їй університету пройшла в теплій дружній атмосфері. Студентів цікавили питання специфіки організації шоу-проєктів, закулісся, творчі кастинги, натхнення, питання здоров‘я та харчування танцівників, творчого вигорання та відновлення. Яна ділилася секретами успіху, розкривала нюанси роботи в різних якостях: артист-постановник-режисер. Наша випускниця відзначила вирішальну роль навчання в університеті у становленні її як фахівця! 
Ця зустріч надихнула здобувачів на творчі звершення! Наступна зустріч з Яною буде не менш продуктивною! Дякуємо нашій випускниці! Пишаємося та бажаємо успіху!