Третє онлайн-заняття на тему «Сучасний танець» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

IMG_1592.jpg
28.05.2022 р. наші відповідальні абітурієнти відвідали вже третє онлайн-заняття на тему «Сучасний танець» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Модераторами зустрічі були: доцент кафедри, кандидат мистецтвознавства - Коростельова Марія Дмитрівна, викладач стрітових дисциплін - Стеценко Альона Володимирівна та студентка 2 курсу - Георгіца Жанна. Зустріч була неймовірно енергійною, атмосферною та цікавою! Марія Дмитрівна охарактеризувала особливості створення та виконання різних напрямів сучасного танцю, відповідала на всі запитання абітурієнтів. Після невеличкого лекційного матеріалу, майбутні хореографи «прокачали» в прямому сенсі цього слова онлайн-зустріч з Альоною Володимирівною і Георгіца Жанною, вивчивши невелику танцювальну комбінацію у стилі танцю хіп-хоп. Наші гості отримали купу позитивних емоцій та зарядились адреналіном на цілий день. 
Наші вже такі рідні абітурієнти! Ви неймовірні! Ваше бажання поглинати всю інформацію мотивує нас все більше і більше! До зустрічі на наступному практичному занятті!