Друге онлайн-заняття на тему «Класичний танець» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

IMG_1489.jpg
21.05.2022 р. наші любі, талановиті та старанні абітурієнти відвідали друге онлайн-заняття на тему «Класичний танець» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Модераторами зустрічі були: викладачі класичного танцю -  Сабірова Камілла Муратбеківна та Єліна Анна Сергіївна, концертмейстер кафедри - Логвиненко Еліна Євгенівна та студентка 2 курсу - Гусєва Софія. На занятті, викладачі коротко охарактеризували роль класичного екзерсису в розвитку тіла танцівника, демонструючи презентацію на дану тематику. Еліна Євгенівна проаналізувала особливості музичного супроводу для кожної з частин класичного уроку. Після теоретичного вступу, абітурієнти мали змогу практично відтворити партерний класичний тренаж, який демонструвала та пояснювала Камілла Муратбеківна разом з Софією Гусєвою. Таким чином, майбутні хореографи хоч трошки поринули у світ класичного танцю, працювали над вдосконаленням виворітності стоп, виконували вправи для розвитку сили та еластичності м‘язів, координацією та музичністю рухів.
Ми дякуємо абітурієнтам за старанність та витривалість. І чекаємо на наступному занятті! Сподіваємось, вам буде так само цікаво, весело та пізнавально!