Онлайн-заняття на тему «Хореографія як професія» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

IMG_1442.jpg  IMG_1441.jpg
14.05.2022 р. відбулося перше онлайн-заняття на тему «Хореографія як професія» з модулю «Підготовчі курси для абітурієнтів» спеціальності 024 «Хореографія» Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Модераторами зустрічі були: завідувач кафедри хореографії - Андрощук Людмила Михайлівна, викладач кафедри - Прусова Леся Віталіївна та студентка 2 курсу - Шугайло Світлана. На занятті, викладачі мали змогу ближче познайомитись з кожним абітурієнтом, дізнатися хто з якого міста та яким напрямом танцю займається. Леся Віталіївна, використовуючи презентацію, розповіла та проаналізувала чому так важлива професія хореографа, визначила якими важливими рисами має бути наділений сучасний викладач-хореограф та професійний танцівник. Світлана охарактеризувала особливості навчання в нашому Університеті та з задоволенням відповіла на усі запитання майбутніх студентів-хореографів. 
Ми дякуємо абітурієнтам за активний, продуктивний діалог та бажання пізнавати та поглиблювати знання про свою майбутню професію.
До зустрічі на наступному занятті!