День відкритих дверей з абітурієнтами кафедри хореографії Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка

IMG_1330.jpg
13.05.2022 р. о 12:00 відбулася онлайн-зустріч «День відкритих дверей» з абітурієнтами кафедри хореографії Інституту мистецтв Київського університету імені Бориса Грінченка. Модераторами зустрічі були: завідувач кафедри хореографії - Андрощук Людмила Михайлівна та викладачі: Синєок Віра Андріївна, Копієвський Олег Дмитрович, Хмельова Анна Ігорівна та Єліна Анна Сергіївна. На початку конференції, Людмила Михайлівна презентувала основну інформацію про особливості вступу 2022 р. та завдання фахових випробувань. Далі викладачі окреслили структуру викладання та зміст різних дисциплін кожного року навчання відповідно: народно-сценічний танець (Копієвський О.Д. та Синєок В.А.), класичний та спортивно-бальний танець (Єліна А.С.), сучасний танець та мистецтво балетмейстера (Хмельова А.І.). Також абітурієнти мали змогу отримати унікальну інформацію щодо створеного каталогу вибіркових дисциплін кафедри хореографії (доповідач - Копієвський О.Д.). Абітурієнти протягом зустрічі задавали багато питань, на які миттєво отримували докладні та чіткі відповіді. У кінці конференції нашим гостям було надано посилання на «Валізку майбутнього студента», в якій вони легко можуть знайти всі необхідні для вступу матеріали. 
Ми дякуємо нашим абітурієнтам, що спілкування пройшло продуктивним та легким. Сподіваємось побачити незабаром кожного у нашій танцювальній родині!