Гостьова лекція для студентів спеціальності 024 Хореографія від керівників провідних дитячих танцювальних колективів України

   

   7.02.2022 року в онлайн форматі відбулася гостьова лекція для студентів 3 курсу спеціальності 024 Хореографія Київського університету імені Бориса Грінченка з дисципліни «Методика роботи з хореографічним колективом» (викладач - кандидат педагогічних наук, доцент Людмила Андрощук) від керівників провідних танцювальних колективів України. Досвідом та секретами успішного керівництва хореографічним колективом ділилися :

  • Мартиненко Олена Володимирівна, кандидат педагогічних наук, доцент, заслужений працівник культури України, завідувач кафедри теорії і методики навчання мистецьких дисциплін, організатор та керівник Зразкового художнього колективу «МарЛен» Центру дитячої та юнацької творчості (м. Бердянськ).
  • Печененко Максим Валерійович, Заслужений діяч мистецтв України, засновник, художній керівник та головний балетмейстер народного хореографічного ансамблю «Світанок», викладач кафедри мистецької освіти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені В. Винниченка (м. Кропивницький). 
  • Черненко Нікіта Олександрович, керівник Dance Theatre Of Personality D-T.O.P. (м. Київ).

   Кафедра хореографії висловлює щиру подяку колегам за співпрацю та інтерес до якісної підготовки хореографів в Україні загалом та в Київському університеті імені Бориса Грінченка, зокрема.