Звітний концерт танцювального театру особистості D-T.O.P. за участі студентів-практикантів 4 курсу спеціальності «Хореографія»

17.01.2022 року відбувся яскравий звітний концерт танцювального театру особистості D-T.O.P., який є базою практики кафедри хореографії Інституту Мистецтв КУ ім.Б.Грінченка. Директорка Інституту мистецтв – Медвідь Тетяна Анатоліївна та завідувачка кафедри хореографії – Андрощук Людмила Михайлівна привітали D-T.O.P. з ювілеєм, а дітей з чудовим святом – Днем Святого Миколая! У концерті брали участь студенти 4 курсу - Пономаренко Валентина, Кушніренко Анастасія та Ясинська Таїсія, які презентували свої хореографічні композиції, поставлені під час проходження практики. Також на концерті було представлено два номери викладачки кафедри хореографії – Прусової Лесі Віталіївни, яка за сумісництвом є хореографом та педагогом танцювального театру особистості D-T.O.P.

Щиро вітаємо керівників D-T.O.P. Наталію та Микиту Черненко й Ольгу Чистякову! Бажаємо наснаги, ще більше перемог та щирих оплесків глядачів!